Nunnan – restaurang & Pub

nunnanx6.jpg

Tel: 0498- 212 894

Nunnan har öppet
Vintertid
– alla dagar fr 18.00
Sommartid
– alla dagar fr 11.30

dsc00262.jpgVasilis Kanellos önskar dig välkommen till en av Visby’s soligaste restauranger och uteserveringar.

Gotland lär upplevas som utomlands i Sverige, så Nunnan kan väl då få vara den informella Grekiska Ambassaden på Gotland! Kontinentalt så det förslår är det, året runt, mitt i stan vid stråket av S:t Torget.

Nunnan bor i en anrik lokal med 35 matplatser inne, egen gård och uteservering med bar. På sin soldränkta och vindskyddade gård med oslagbar överblick över vad som försiggår på torget, vet hon hur hon skall få dig att känna dig välkommen och hemma.

I hennes medeltida lokaler serverar Vasilis grekisk, svensk och kontinental husmanskost med prislappen på rätta stället. På kvällarna bjuds ofta på levande musik och opretentiöst mingel med kall öl, Metaxa och Restsina.

Eliten av Sveriges trubadurer avlöser varandra under sommarveckorna (Fri Entré) och under vinterns mörker så samlas gotländska musiker här för att spela, umgås och framföra sin högst levande musik. Söndagkvällar kan du ta med din gitarr, din röst eller munspel och delta i jammet med de gotländska musikveteranerna. Stämningen är uppsluppen, ärlig och sympatiskt!

Du är välkommen till Nunnan på en öl, grekisk buffé, middag eller vad du känner för. Nunnan är flexibel och brinner för att få uppfylla dina önskningar.

Skall du gifta dig? Fira födelsedag? Hålla barndop? Personalfest?

Prata med oss så fixar vi en tillställning du och dina gäster aldrig glömmer! Vi har kontakter för att boka t.ex Odd Fellows lokaler.

Vasilis m Personal