Nu blir det min 26:e sommar på Gotland. Ni kan se mig vecka 28, 29 och 30. Vecka 29 uppträder jag tillsammans med Teachers Blended. Som alltid så är vi Restaurang Nunnanpå torget i Visby.
välkomna
Vecka 28 TOMAS AUGUSTSSON 26år på Nunnan´s Balkong
Vecka 29 TOMAS AUGUSTSSON o Teachers blendet
Vecka 30 TOMAS AUGUSTSSON 26år på Nunnan´s Balkong
https://www.nunnanvisby.se/wp-content/uploads/2016/04/Nunnanlogo.png00media2uadminhttps://www.nunnanvisby.se/wp-content/uploads/2016/04/Nunnanlogo.pngmedia2uadmin2015-06-08 12:32:342024-02-29 12:31:50JULI Med Thomas Augustsson och Teachers blendet
https://www.nunnanvisby.se/wp-content/uploads/2016/04/Nunnanlogo.png00media2uadminhttps://www.nunnanvisby.se/wp-content/uploads/2016/04/Nunnanlogo.pngmedia2uadmin2015-04-01 18:28:552024-02-29 12:31:50Påsk på Nunnan o Bageriet
Söndag den 15/2 stänger vi Bageriet för isolering och att installera Ljudtaket so att våra grannar skall sova gott.dENNA Tiden Vi flyttar LUNCHAR OCH A LA CARTE PÅ NUNNAN TEL 0498 212894
preliminär öppning på Bageriet blir 24/2.
VÄLKOMNA PÅ NUNNAN
mvh
Vasilis och personalen
https://www.nunnanvisby.se/wp-content/uploads/2016/04/Nunnanlogo.png00media2uadminhttps://www.nunnanvisby.se/wp-content/uploads/2016/04/Nunnanlogo.pngmedia2uadmin2015-02-13 14:59:212024-02-29 12:31:50Bageriet flyttar på Nunnan
Pernod- och basilikagratinerad kanadahummer på salladsbädd
—
Parmainlindade oxmedaljonger från grillen serveras med sherrysmaksatt Karl-Johansvampsås, färsk sparris, och sydländsk potatisgratäng
__
Fisk- och vegetarisk alternativ finns!
—
Vit chokladmousse med mint och hallontryffel
Förrätt och varmrätt: 270:-
Trerätters: 340:-
Vintips:
Louis Moreau Chablis Chardonnay
Flaska 365:- Glas 87:-
Valpolicella ripasso 2009
Flaska 480:-
El Coto Crianza Temperanillo Rioja
Flaska 280:- Glas 75:-
Taittinger Champgne 650:-
Cava, Segura Viudas 325:- Glas: 65:-
Gott Nytt År önskar Vasilis med personal!
https://www.nunnanvisby.se/wp-content/uploads/2016/04/Nunnanlogo.png00media2uadminhttps://www.nunnanvisby.se/wp-content/uploads/2016/04/Nunnanlogo.pngmedia2uadmin2014-12-27 14:47:122024-02-29 12:31:50NYÅRSAFTON PÅ NUNNAN OCH BAGERIET
JULI Med Thomas Augustsson och Teachers blendet
Nu blir det min 26:e sommar på Gotland. Ni kan se mig vecka 28, 29 och 30. Vecka 29 uppträder jag tillsammans med Teachers Blended. Som alltid så är vi Restaurang Nunnanpå torget i Visby.
välkomna
Vecka 28 TOMAS AUGUSTSSON 26år på Nunnan´s Balkong
Vecka 29 TOMAS AUGUSTSSON o Teachers blendet
Vecka 30 TOMAS AUGUSTSSON 26år på Nunnan´s Balkong
BURGERIETS BURGERI
Nu kör vi meny med våra egna hemgjorda Burgare
Påsk på Nunnan o Bageriet
Hembakat färsk bröd, kokkina ägg, Tzatziki, Aubergin röra, ägghalvor, Gravad lax, Lammfiol med spenat youghurt, Rostbiff, Lammstek, Grekisk sallad, Sparris sallad, fårostpaj, Friterat squash och Aubergin, jätteräkor ,grönskaks röra citron Påskkyckling med oliver, Hellgrillat Påsklamm
PRIS 265:-
Live Musik på Nunnan
med Gunnar Järeld 22.00
Gunnar Järeld
PÅSKDAGEN Lammgrillning på NUNNANS Gård
Bageriet flyttar på Nunnan
Söndag den 15/2 stänger vi Bageriet för isolering och att installera Ljudtaket so att våra grannar skall sova gott.dENNA Tiden Vi flyttar LUNCHAR OCH A LA CARTE PÅ NUNNAN TEL 0498 212894
preliminär öppning på Bageriet blir 24/2.
VÄLKOMNA PÅ NUNNAN
mvh
Vasilis och personalen
NYÅRSAFTON PÅ NUNNAN OCH BAGERIET
NYÅRSMENY
Pernod- och basilikagratinerad kanadahummer på salladsbädd
—
Parmainlindade oxmedaljonger från grillen serveras med sherrysmaksatt Karl-Johansvampsås, färsk sparris, och sydländsk potatisgratäng
__
Fisk- och vegetarisk alternativ finns!
—
Vit chokladmousse med mint och hallontryffel
Förrätt och varmrätt: 270:-
Trerätters: 340:-
Vintips:
Louis Moreau Chablis Chardonnay
Flaska 365:- Glas 87:-
Valpolicella ripasso 2009
Flaska 480:-
El Coto Crianza Temperanillo Rioja
Flaska 280:- Glas 75:-
Taittinger Champgne 650:-
Cava, Segura Viudas 325:- Glas: 65:-
Gott Nytt År önskar Vasilis med personal!