Vi kör som vanligt hela Januari med samma koncept, och sätter igång med vardagen och After work med Tapas buffé. på Bageriet skall vi ha Dagens Lunch, Lunchmeny, och Våra egna Burgare,
Nunnan skall vara öppet helger och vid beställningar och självklart LIVE MUSIK.
Jag och hela personalen önskar et gott nytt år till alla våra gäster och vi kör med samma ambitioner att ge servis och trivsel
mvh Vasilis
https://www.nunnanvisby.se/wp-content/uploads/2016/04/Nunnanlogo.png00media2uadminhttps://www.nunnanvisby.se/wp-content/uploads/2016/04/Nunnanlogo.pngmedia2uadmin2016-01-08 16:17:442024-02-29 12:31:502016 GOTT NYTT ÅR MED FÖRSTA AFTER WORK
Nu blir det min 26:e sommar på Gotland. Ni kan se mig vecka 28, 29 och 30. Vecka 29 uppträder jag tillsammans med Teachers Blended. Som alltid så är vi Restaurang Nunnanpå torget i Visby.
välkomna
Vecka 28 TOMAS AUGUSTSSON 26år på Nunnan´s Balkong
Vecka 29 TOMAS AUGUSTSSON o Teachers blendet
Vecka 30 TOMAS AUGUSTSSON 26år på Nunnan´s Balkong
https://www.nunnanvisby.se/wp-content/uploads/2016/04/Nunnanlogo.png00media2uadminhttps://www.nunnanvisby.se/wp-content/uploads/2016/04/Nunnanlogo.pngmedia2uadmin2015-06-08 12:32:342024-02-29 12:31:50JULI Med Thomas Augustsson och Teachers blendet
Ny webbsida
Hej!
Nu har vi tagit klivet och uppdaterat vår webbsida från 1900-talet. 🙂
Vi har även separerat verksamheterna så att det blir enklare att läsa våra menyer och erbjudanden.
Vi hoppas att du gillar vårt nya upplägg!
2016 GOTT NYTT ÅR MED FÖRSTA AFTER WORK
Vi kör som vanligt hela Januari med samma koncept, och sätter igång med vardagen och After work med Tapas buffé. på Bageriet skall vi ha Dagens Lunch, Lunchmeny, och Våra egna Burgare,
Nunnan skall vara öppet helger och vid beställningar och självklart LIVE MUSIK.
Jag och hela personalen önskar et gott nytt år till alla våra gäster och vi kör med samma ambitioner att ge servis och trivsel
mvh Vasilis
NUNNAN´s och BAGERIETS NYÅRSMENY
NYÅRSMENY
Pernod- och basilikagratinerad kanadahummer på salladsbädd
Parmainlindade oxmedaljonger från grillen serveras med sherrysmaksatt Karl-Johansvampsås, färsk sparris, och sydländsk potatisgratäng__
Fisk- och vegetarisk alternativ finns!
Vit chokladmousse med mint och hallontryffel
Förrätt och varmrätt: 270:- Trerätters: 340:-
BORDBESTÄLLNING 0498 212894, 0498 212804
ÄVEN FÖR AVHÄMTNING
Prova något Annorlunda i År
Med 20-tal rätter från Grekland och Gotland !!!!
Hembakat bröd, Tzatziki, Taramosalata (kaviarröra), Melitzanosalata (auberginröra), oliver, pepperoni,
Grekisk sallad, friterad saganakiost
Sparrisröra, rödbetsallad, lammfiol.
Dolmades, Tiropita (fårostpaj), friterad squash, aubergin,
grillat lamm, rostbiff, rökt Kalkon, Ugnstekt Kalkon, Souvlaki (grillspett), Keftedes (grekiska köttbullar), sydlänsk potatisgratäng, grönsaksröra, mousaka, kalamares,
Och tillbehör pris 225:-
Efterrätt med Grekiska och Gotländska julkakor pris 260:–
(Minsta antal 10 pers)
Även för avhämtning och utkörning
GREKISK JULTALLRIK (Förrätt och Varmrätt) 195:-
Bordsbeställning 0498 212804, 212894 eller på restaurangnunnan@yahoo.co
JULI Med Thomas Augustsson och Teachers blendet
Nu blir det min 26:e sommar på Gotland. Ni kan se mig vecka 28, 29 och 30. Vecka 29 uppträder jag tillsammans med Teachers Blended. Som alltid så är vi Restaurang Nunnanpå torget i Visby.
välkomna
Vecka 28 TOMAS AUGUSTSSON 26år på Nunnan´s Balkong
Vecka 29 TOMAS AUGUSTSSON o Teachers blendet
Vecka 30 TOMAS AUGUSTSSON 26år på Nunnan´s Balkong
BURGERIETS BURGERI
Nu kör vi meny med våra egna hemgjorda Burgare