Trettondagshelgen på Bageriet

Trettondagsjazz på Bageriet fredag 6/1 21.00

Trettondagsjazz med Andreas Pettersson och gästsångerskan Molly Pettersson Hammar.

Publiken bjuds på en blandning av jazz och soul av bästa kvalitet. Don´t miss.
Kvällens band:
Andreas Pettersson, gitarr. Jonas Granberg, saxofon. Josef Karnebäck, bas.
Marcus Grufstedt, trummor.
Musiken börjar 21.00. Entré 100:- Roxymedlem/student 80:-

Lördag 7/1 22.30
Johan Norrby, Lennart Bäck och Patrik Silvereke från BACCHII BRÖDER underhåller med egna låtar och covers.
Frivillig entré, välkomna!

Live på Bageriet

Onsdag 28/12   22.00

Rock & roll och Rocabilly

med Alex Jesse och TOBE

Fredag 30/12  21.00

BENGAN JANSON med Happy JAZZ

Bengan Janson spelar happy jazz på Bageriet fredagen den 30/12 .

Tillsammans med bandet bjuder han på glad, virtuos och svängig jazz,

med inslag av latinamerikanska rytmer och en och annan sång.

Kvällens band:  Bengan Janson, dragspel och sång, Jonas Granberg, saxofoner,

Josef Karnebäck, bas, Marcus Grufstedt, trummor.

Musiken börjar 21.00. Entré    100:- ROXY medl Student 80:-

NYÅRSAFTONFEST

med GONZALO och EMILIO ESTRADA

NUNNANS & BAGERIETS NYÅRSMENY

Grillade havskräftor med citronaioli på salladsbädd


Oxmedaljonger och kalvfilémedaljonger med Karl-Johansvampsås, sparris och sydländsk potatisgratäng


Vår egen saffrans- och salmbärsparfait med apelsin sås PRIS    285:-

Vi sänker momsen på nyårsafton!

Nunnan´s o Bageriets Grekiska Julbord

TORSDAG 15e Dec   20.30 Niklas Dean Martin Soide

med en Vuxen man underhåller med R.Orbisson o D.Martin

Med   20-tals rätter från Medelhavet som

Hembackat bröd, Tzatziki,  Taramosalata (kaviarröra),  Melitzanosalata (aubergin-röra) , oliver, peperoni,  Grekisk sallad, friterat saganaki ost, ostbollar

Rysk sallad(legymer,pickles, skinka, kyckling),  Dolmades,   Tiropita (fårostpaj),   Friterad sqush,  och aubergin,

Lammstek,  Rostbiff,  Motardella,  Rökt Kalkon

Ugnstekt Kalkon , helgrillat Lamm Souvlaki (grillspett) ,  Keftethes (grekiska köttbullar),  Sydlänskt potatisgratäng,  Grönsaksröra med squash, aubergin, paprika
Friterat fisk och Kalamares (bläck fisk)

Gigantes (jättebönor i tomatsås),
Mousaka,Hellgrillat lamm
PRIS 225:-

med efterätt som
Baklava, Melomakarona, frukt och massor med annat gott pris 250:-

(minst 10 pers)

GREKISK JULTALLRIK (Förrätt och Varmrätt) 185:-

BAGERIETS LUNCH Vecka 50

Måndag:
Pannbiff med lök- och rödvinssås
Kycklingwok
Tisdag:
Stekt lax med vitvinssås
Lasagne il forno
Onsdag:
Fläsk med raggmunkar eller löksås
Pasta med kyckling, squash och aubergin i en gorgonzolasås.
Torsdag:
Panerad rödspätta med remouladsås
Wienerschnitzel med citron och kapris
Fredag:
Biffmedaljonger med trattkantarellsås
Ost- och färsfyllda enchiladas med dip

Nytt! på LÖRDAGAR
Hemgjorda kroppkakor med skirat smör

Alltid dagens pasta och vegetariskt alternativ
Samt stor lunchmeny   PRIS 79:-

Bröd, smör, salladsbuffé måltidsdricka ingår.      Läsk , lättöl  10:-

BAGERIETS LUNCH Vecka 49

Måndag:       Lammstek med grönsaksröra och ugnstekta potatis
Birani( Kyckling , jasmin ris wok grönsaker)
Tisdag:         Panerat alaskatorsk filé med dillmajonäs och kapris
Äggfylld  Köttfärslimpa med tomatsås o potatis
Onsdag:         Fläsk med ragmunkar
Gulash gryta
Torsdag:     Sydlänskt fiskgratäng med tomat, kapris,örter
Panbiff med lök och stekt potatis
Fredag:     Köttfärsfyllda enhiladas med dip och Nachos
Grillspett med grönsakröra tzatziki potatis
Lördag Alltid Kroppkackor med skirat smör          PRIS 79:-

Ingår smör, bröd ,sallads,  buffé måltids dryck

Global Buffé på ROXY 25e NOV

I sambad med Roxy´s 30 år jubileum vi kommer att servera
internationel BUFFÈ för ett bra pris och en del av pengarna kommer gå till ROXY,

Det kommer att bli en demostation av Nunnan´s Grekiska Julbord

Lörd 26e 22.30

Patrik Silvereke och Johan Norrby Live med eget och covers

BAGERIETS LUNCH Vecka 47

Måndag:  Korvgryta med tomat sås och ris
Ungersk Gulash gryta
Tisdag:     Stekt Lax filé med vitvinsås o potatis
Lasagne il forno
Onsdag   Fläsk med raggmunkar eller löksås
Black Angus burgare med dip och pommes
Torsdag:   Fårostgratinerat aubergin halva med lammfärs
Köttfärs o risfyllda paprika med tomat sås
Fredag:     Grillad  entrecote med rosepeppar sås
Ost och färs  enchiladas ned salsa aioli
Jalapengos, sallad
Nytt!! på LÖRDAGAR
Hemgjorda   Kroppkakor med Vit sås/skiratsmör

Alltid dagens pasta och vegetarisk
Samt stor lunchmeny och affärs lunch

PRIS   79:-     ingår Bröd, smör sallads buffé Måltids drycka.      Läsk , lättöl  10:-