DISCOINFERNO QUIZSHOW! på Bageriet

SVERIGES MEST UNDERHÅLLANDE

OCH FÄRGSPRAKANDE

DISCOFRÅGESPORT!

Kvällens showvärd PETER RYLANDER

(programledare Amigo Svt)

skapar en unik discostämning

med musik, dans, sång 0ch glädje

STUDIO 54  på Bageriet, Stora Torget, Visby

Lördag 24 mars klockan 21-01


Live på Bageriet

fred 17e feb   21.00

YLVA OLSSON och BLÅ MÖLN ORCkESTER

med musik av sin  skiva  ENTRÈ   50:-

Lörd 18e   feb  22.30

LINDERS LIST

med funkie och blues

Måndag 20e  feb   20.00

TVÅ ISLANDS BLUES

med Björn parsson från Gotland och

dr Masaki  Hayashi från Japan

http://www.youtube.com/watch?v=7IczI32f_Qc

bageriets Lunch och after work

Ändrade ÖPPET tider PGA Byggnation
Måndag, tisdag, onsdag :  Lunchstängt, Vi öppnar 17.00

Tors, fred, Lör, Sön  öppet från 11.30 med lunch

ALLA DAGAR  AFTER WORK    17.00-19.00

Glada priser på  mat , dryck  och Tapas meny

Torsdag:  Fläsk med Raggmunkar
Fiskgryta med aioli och räkor

Fredag: Biffmedaljonger med rosépepparsås,
Chili con carne

Lördag :     Hemgjorda kroppkakor

Alltid dagens pasta och vegetariskt alternativ  PRIS   72:-

ngår Bröd, smör sallads buffé Måltids drycka.   Läsk , lättöl  10:-
À la carte från 17.00 med Nunnans meny
För Bordsbeställning: 212804, 212894  www.nunnan.com

FREDAG den 3e FEB     KL 18

AFTER WORK MED SULAN CITY STOMPERSBarbershop

Bageriets Lunch

Vecka 3

Måndag:  Kryddjärpar med tomatsås o ris
Fläskstek med rödvinsås o rostade brysselkål
Tisdag:   Panerat flundrafilé med Dillmajonäs
          Hemgjorda köttbullar med gräddsås o lingon
Onsdag:  Fläsk med raggmunkar
Saffransfiskgryta med rotfrukter
 Torsdag: Pannbiff med Getost och balsamikosås
          Lasagne il forno
Fredag:  Fläskkottletter med rosepepparsås
Black angus burgare med pommes och dip
Lördag   Hemgjorda kroppkakor

vecka 4
Måndag:   Isterband med stuvad potatis o rödbetor
Chili con carne
Tisdag:    Fiskgryta med aioli och räkor
Fläsklägg med rotmos
Onsdag     Fläsk med raggmunkar
Kyckling wok med ris
Torsdag:  Äggfylld  Köttfärslimpa med tomatsås o potatis
Sydlänskt fiskgratäng med tomat, kapris,örter
 Fredag:  Biffmedaljoner med rosépepparsås
Grillspett med grönsakröra tzatziki potatis
Lördag :     Hemgjorda kroppkakor
FREDAGAR AFTER WORK 15-19   MAT o DRYCK 100:-

Bageriets LUNCH vecka 2

Måndag: Nötstek med gräddsås, lingon och potati

Korvgryta med ris

Tisdag: Strömmingsflundra med kajpsmör

Grillade kammben med BBQ-sås och stekt          potatis

Onsdag: Fläsk och raggmunkar

Biffwok

Torsdag: Svensk sjömansbiff

Soyafärsfylld squash med tomatsås

Fredag: Biffmedaljonger med kantarellsås

Black Angus-burgare med pommes och dip

Lördagar KROPPKAKOR med vitsås eller skirat smör.

Alltid dagens pasta och vegetariskt alternativ. Samt stor lunchmeny

PRIS   72:- Bröd, smör, salladsbuffé måltidsdricka ingår.      Läsk , lättöl  10:-

För bordsbeställning: 212804, 212894          FREDAGAR AFTER WORK

Öppet alla dagar från 11.30

För bordsbeställning: 212804, 212894

À la carté från 15.00 med Nunnans meny också