Måndag : Getost- och rödbetsgratinerat isterband med persiljestuvad potatis
Fiskgryta med curry och kokos
Tisdag: Grillspett med ratatouille tzatziki & ugnsbakad potatis
Kokt torskfilé med hummersås
Onsdag: Stekt fläsk med raggmunkar och lingon
Tomat och pestogratinerade fiskfiléer med aioli och potatis
Torsdag :Grönpepparbiff med rödvinssky o potatis
Ärtsoppa med panpkakor
Fredag: Fläskytterfilé med Karljohansvampsås o sparris
Fish and chips med dansk ramouladsås
Ingår: Salladsbuffé, bröd, smör, måltidsdryck, samt kaffe! PRIS 79:-
Veckans pasta och ett vegetariskt alternativ finns varje dag.
Veckans husman: Kalvstek med gräddsås och rårörd lingon 115:-
Fredagar Afterwork 16.00-19.00 med Stor tapasbuffé: 129:-
Söndagar Stor brunchbuffé: 129:-
Öppet alla dagar från 11.30
Stora torget 7 tel 212804, 212894
Bageriets lunch vecka 5
Måndag Grillad Choritzo korv med Ris, tzatziki och salsa
Fiskgratäng med tomat räkor och pressad potatis
TisdagChili con karne med gräddfil och potatis
Sprödbackad Flundra filé med mango paprika sweet chili sås och ris
OnsdagStekt fläsk med löksås och lingon
Kyckling wok med ris o salsa
TorsdagFårost o soltorkade tomat späckande köttfärsbiffar med ugnstekt potatis o tomatpesto sås
Gullash soppa med chili , paprika gräddfil o potatis
FredagGrillad kalkon bröst med apelsinsås
Fiskgryta med rotfrukter och aioli
Ingår: Salladsbuffé, bröd, smör, måltidsdryck, samt kaffe! PRIS 79:-
Fredagar Afterwork 16.00-19.00 med Stor tapasbuffé: 129:-
Söndagar Stor brunchbuffé: 129:-
Dagens Lunch Vecka 4
Måndag : Getost- och rödbetsgratinerat isterband med persiljestuvad potatis
Fiskgryta med curry och kokos
Tisdag: Grillspett med ratatouille tzatziki & ugnsbakad potatis
Kokt torskfilé med hummersås
Onsdag: Stekt fläsk med raggmunkar och lingon
Tomat och pestogratinerade fiskfiléer med aioli och potatis
Torsdag :Grönpepparbiff med rödvinssky o potatis
Ärtsoppa med panpkakor
Fredag: Fläskytterfilé med Karljohansvampsås o sparris
Fish and chips med dansk ramouladsås
Ingår: Salladsbuffé, bröd, smör, måltidsdryck, samt kaffe! PRIS 79:-
Veckans pasta och ett vegetariskt alternativ finns varje dag.
Veckans husman: Kalvstek med gräddsås och rårörd lingon 115:-
Fredagar Afterwork 16.00-19.00 med Stor tapasbuffé: 129:-
Söndagar Stor brunchbuffé: 129:-
Öppet alla dagar från 11.30
Stora torget 7 tel 212804, 212894
Första Live Gig på 2014
Fredag 3/1 2014 kl 22.30
Vuxna män med Niklas, Tobe, roger, Janne
Premiär för Nya Svenska Pilsner från Gotl bryggeri
Lördag 4/1 2014 kl 22.30
SURPRISE LIVE
med kända o ökänta artister
förrät och Varmrätt 195:-
Nyårsafton på Nunnan o Bageriet
NYÅRSMENY
Vitlöksgratinerade och persiljemarinerade jätteräkor (miljöcertifierade AUS)
serverade på salladsbädd med citronaioli och fårostbruschetta
—
Parmaskinkalindade oxmedaljonger från grillen serverade
med sherrysmaksatt Karl Johan-svampsås, färsk sparris, och sydländsk potatisgratäng
Fisk och vegetarisk alternativ finns
—-
Vår classiker GINO med Vitchokland gratinerade frukt och blå curahao
Förrätt och varmrätt: 260:-
3 rätter: 320:-
ÄVEN FÖR AVHÄMTNING
Nyårsafton öppnar vi kl. 19:00
Bordsbeställning tel 0498-21 28 04, 21 28 94
Thomas Augustsson 24 år på nunnan´s balkong med Teachers Blendet
Den legentariske trubadur från Karlskoga 24e år i rad underhåller på hela stora torget,
med eget material och bästa sommarcovers
med start vecka 28 Onsdag den 10e Juli tom lördag den 13e
Vecka 29 i hop med hans band TEACHERS BLENDET, månd t o med lördag.
Vecka 30 Tomas augustsson månd-lörd 21.00
Folkfest på stora torget i Visby Välkomna