Nyhetsarkiv

Restaurangverka  på #storatorget i #visby och #Nunnan
med följade 2 rätters meny  för bara 225:-
TAKE AWAY OCH SERVERING OM DET FINNS PLATS PÅ RESTAURANGEN
Förrätt
Fårfiol med melitzanosalada
(aubergineröra) serveras
med picklad aubergine
vegetariskt alternativ:
Fårostgratinerade rödbetor med honung
Varmrätt
Lamminnerfilé med honungsglaserade
rotfrukter och rosmarinsås
Vegetarisk varmrätt
Grekisk moussaka med tzatziki
och liten grekisk sallad
225:-

Med 20-tal rätter från Grekland !!!

med start första advent

Hembakat bröd, Tzatziki, Melitzanosalata (auberginröra),

Grekisk sallad, oliver,  peperoni

friterad squash och  aubergin,

dolmades,  Tiropita (fårostpaj),

Fårfiol,  rostbiff, rökt kalkon,

Helgrillad Gotlands Lamm

(Grekernas Festmåltid)

   Souvlaki (grillspett. kucklingspett), Keftedes (grekiska köttbullar)

Sydländsk potatisgratäng, Mousaka ,  kalamares

Pris 245:-

Efterrätt med Grekiska och Gotlänska  kakor     pris  270:-

 (Minsta antal 10 pers) alt

Grekisk Jultallrik förrätt och varmrätt  225:-

Välkommen med din beställning

Bordsbeställning   minst 10 pers0ner 498-212894 / 212804
Eller Vasilis 0707272396

www.nunnanvisby.se          www.nunnan.com

E-mail: restaurangnunnan@ yahoo.com

 

JÄTTERÄKOR PÅ SALLADSBÄD MED SAFFRANSAIOLI

——

BACONLINDANDE OXMEDALJONER MED KARLJOHANSVAMPSÅS

GRILLADE GRÖNSAKER OCH POTATIS GRATÄNG

Alternativ.      OXMEDALJONER MED RÖDVINSÅS BEARNAISE HARICOTSVERTS OCH POMMES

———

CHOKLADFONDAND MED VANILJ GLASS

2 rätter 340:-   3 rätter 390:-

välkomna

öppet alla dagar från 16:00

 

I pandemis år, Nyårsfton vi kommer att ha öppet från 16.00 till 20.00.

du kan beställa på 0498-212894, 212804

till Vasilis 0707272396 och på email :restaurangnunnan@yahoo.com

 


November månad vi har öppet tord-fred-lördag från 18.00 till 22.00 efter nya restriktioner för restauranger. Du kan hämta följade meny och 20% rabatt på hela alla carte meny.

ring på 0498 212894 eller på 070 7272396

mvh Vasilis och personalen

Musik på nunnan

I år med pandemi kommer vi att uppleva en speciel sommar. Vi kommer att erbjuda gott och rikligt mat, lite fina drinkar på uteservering, och vi skall försöka med lite live musik i begränsat skala.

Vi kalar Sittade live på avstånd.

hjärtligt Välkomna

stora kramar på er från Vasilis och personalen

 

HÄR KAN VI ERBJUDA MUSIK  TILL SOMMAREN PÅ NUNNA´S  GÅRD

FLERA BOKNINGAR KOMMER

14/6  BÄCK GROUP MED LEGENTARISKA BLUES

27, 28, 29 /6 GREKISK MAT, GREKISK DANS , GREKISK MUSIK m

TAXIMI  I DAGARNA TRE

3/7 och 5/7  ALMEDALENS ETHNO MUSIK

10e tom 14/7 THOMAS AUGUSTSSON

29 ÅR pÅ NUNNANS BALKONG

15/7 tom 20/7  TEACHERS BLENDET mTHOMAS AUGUSTSSON

22/7 DI SMA UDA JORDI

23/7   THOMAS AUGUSTSSON

24/7 CORDOVAS US band från tenessy

tom 27/7  THOMAS AUGUSTSSON

29 ÅR PÅ NUNNANS BALKONG

29/7 DI SMA UDA JORDI

1/8 hARPERS WEEEKLY

HÄRLIGT VÄLKOMNA

 

Bildresultat för pÃ¥skbuffeBildresultat för Grekisk påskbuffe

Påskdagen Lammgrillning på Nunnans Gård. Påsklammet  (från Oldsvenne gård)

serveras runt 17.00 med olika tillbehör.

Skärtorstad : Jazz på Bageriet med Josef Karnebäck. Andreas Petersson och Co  21.00

Påskafton  stor  Grekisk Gotländskt  Påskbuffé på Bageriet

med : sallader, rödbetstzatziki, ägghalvor, sill, rökt /gravad Lax, ostar,

rödbettsallad med getost, sparris sallad , fårostpaj, rostbiff,

Hellgrillad Lamm, lammfrikasse och tillbehör,  jätteräkor saganaki

kycklingrätter, och flera   gotländska och grekiska delikatesser.

pris 245:-

 

Skärtorsdag
IDA ANDERSSON BAND LIVE 21.00

Långfredag
Janne Bertholsson, Göran Ringbom och Hasse Thulin underhåller med Blue Grass 21.00

Påskafton
Stor Påskbuffé med Grekiska och Gotländska rätter på Bageriet 225:-
Live Musik med The Soulband 22.00

Påskdagen
Lammgrillning på NUNNAN`S gård


Pernod- och basilikagratinerad kanadahummer på salladsbädd
alt. Jätteräkor (AUS) på salladsbädd med aioli

Parmainlindade oxmedaljonger från grillen serveras med sherrysmaksatt Karl-Johansvampsås, färsk sparris, och sydländsk potatisgratäng

Fisk- och vegetariskt alternativ finns!

Salmbärspannacotta med vit chokladmousse

Förrätt och Varmrätt: 310:-
Trerätters: 370:-

Vintips:
Louis Moreau Chablis Chardonnay
Flaska 440:- Glas 110:-

Amarone Classico
Flaska 480:-
El Coto Crianza Temperanillo Rioja
Flaska 320:- Glas 75:-

Taittinger Champagne 650:-

Cava, 340 :- Glas: 70:-

Gott Nytt År önskar Vasilis med personal!
mvh
Vasilis